Termeni și Condiții

Bine ați venit pe Amadigital

Bine ați venit pe Amadigital, un site administrat de Cucura Amalia Raluca, persoană fizică autorizată, cu sediul în Blaj, Strada Episcop Ioan Lemeny, Numărul 6. Prin utilizarea acestui site, vă exprimați acordul cu acești Termeni și Condiții.
Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu folosiți site-ul.

Drepturi de propritetate intelectuală

Conținutul acestui site, inclusiv textele, grafica, logo-urile și imaginile, sunt proprietatea Amadigital și sunt protejate de legile dreptului de autor. Orice utilizare neautorizată a conținutului este strict interzisă.

Utilizarea Site-ului

Site-ul poate fi utilizat numai în scopuri legale și într-un mod care nu încalcă drepturile altor persoane sau restricționează sau împiedică utilizarea și bucuria site-ului de către alte persoane.

Limitarea Răspunderii

Amadigital nu garantează acuratețea, fiabilitatea sau actualitatea informațiilor furnizate pe site și nu este responsabil pentru erori sauomisiuni. De asemenea, nu suntem responsabili pentru rezultatele obținute din utilizarea acestor informații.

Modificări ale Termenilor

Amadigital își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili pentru a verifica periodic modificările.

Legislație Aplicabilă și Jurisdicție

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile României. Orice litigii vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Contact

Pentru întrebări sau clarificări legate de Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact.amadigital@gmail.com sau la numărul de telefon +40753699927.